Transport

Cyclone van Radical Design is een snelle aanhangwagen én verbluffend compact

 

 

ortlieb tassenAl 30 jaar zijn de waterdichte ORTLIEB producten over de hele wereld op de weg op reis. Van de Amazone tot aan de Oostenrijkse Alpen en van Gent tot aan Zurich: Made in Germany staat voor kwaliteit, gemaakt van materiaal dat voor iedere toepassing, weersomstandigheid en terrein geschikt is.

We hebben een ruim assortiment tassen, en accessoires. Elke tas of onderdeel kan hier besteld worden en, indien bij Ortlieb op voorraad, binnen de 48u geleverd worden. Tevens hebben we ook de meeste onderdelen in huis zodat je trouwe Ortlieb tas weer snel kan hersteld worden. De nieuwe XL achtertassen en ultralichte light-pack nu in de winkel.

 

feedbag_all revelate design

 

De Revelate  tassen zijn niet toevallig ontwikkeld in Alaska. Op zoek naar de juiste set up voor meerdaagse fietstrekkings door de wildernis van Alaska kregen de Revelate bags de pasvorm die ze vandaag de dag hebben. We hebben alvast de feedbag en de gas tank uitgebreid getest en verrassend gebruiksvriendelijk en handig bevonden. Extra drinkfles mee, opbergruimte voor kleine spullen of  een meerdaagse off road tocht in gedachte…Revelate design biedt de juiste oplossing.

 

 

 

 

Bicycle Trailers - Fietskarren - Fahrradanhänger - Remorques pour vélo

De Cyclone van het Nederlandse Radical Design is vooral een snelle tweewielige aanhangwagen die thuis verbluffend compact kan opgeborgen worden. Onderweg verbaast hij met 100 liter inhoud en een draagvermogen van 40 kg.

De Cyclone is met één hand af te koppelen en supersnel om te bouwen tot een weekendtas waardoor de Cyclone kostenloos met het openbaar vervoer meekan.

Wij hebben er eentje voor onze wekelijkse boodschappen en fietsvakanties die je gratis kan testen.

 

De Burley Nomad is iets zwaarder dan de Cyclone van Radical Design. Maar hij heeft dan ook net iets meer volume (105l) en kan iets meer gewicht aan (tot 45kg). De koppeling is van elastomeer en is heel snel aan en af te koppelen. Prima inzetbaar dus voor de wekelijkse boodschappen of wanneer je jouw fiets niet wilt ombouwen tot vakantiefiets.

chariot 2

Het Canadeese merk Chariot, nu overgenomen door de Thule groep, onderscheidt zich als marktleider in Europa reeds meer dan 15 jaar door de uitstekende kwaliteit, het gebruiksgemak, de hoge veiligheidsnormen en de grote inzetbaarheid. Ouders over de hele wereld zijn enorm enthousiast over de multi-functionele en innovatieve Chariot fietskarren. Je krijgt (terug) de mogelijkheid om met zelfs de allerkleinste kinderen mobiel en sportief bezig te zijn.

pino

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino.We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en  hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.