Reis -en tourfietsen

Heb je plannen om de wereld rond te fietsen? Ga je eindelijk die tocht naar Santiago de Compostella maken? Of zoek je een betrouwbare fiets om tochten dicht bij huis te maken? Bij ons vind je zeker en vast de reisfiets die bij jou past. Ontdek ons gamma:

Santos

Bij Santos hebben ze aandachtig geluisterd naar de jarenlange ervaring van wereldfietsers. Het resultaat zijn sterke, uitermate stabiele, Alu frames opgebouwd met de componenten die jezelf wil. Naast de onderdelen kan je het kleur van het frame en belettering kiezen zodat jou Santos helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan worden opgebouwd. Om de juiste professionele service te kunnen geven beschikken we eveneens over een pasfiets, het volledige Santos kleurenpallet en enkele testfietsen. Gezien we graag met u de tijd nemen om je Santos fiets samen te stellen kan het handig zijn om een afspraak buiten de openingsuren te maken. Neem ondertussen gerust al een kijkje op de website of kom langs in de winkel.

VSF Fahrradmanufaktur

Fietsen als een dagelijkse “must”… dat is de richtlijn voor de ontwikkeling en productie van alle vsf fahrradmanufaktur fietsen.

Elke vsf fahrradmanufaktur fiets wordt in Oldenburg, Duitsland met op elkaar afgestemde merk-onderdelen met de hand gemaakt. Hun productieprocessen zijn milieuvriendelijk, net als het principe van oplosmiddelvrije poedercoating. Constante modelveranderingen en nieuwe ontwikkelingen vind je bij vsf echter niet waardoor de fietsen aan een heel scherpe prijs-kwaliteitverhouding kunnen aangeboden worden. Het kleuren aanbod is beperkt maar, mits een meerprijs en een extra levertermijn, kan je kiezen uit de volledige kleurenwaaier van Fahrradmanufaktur.

 

VSF tx1000 bij Casa de Ciclistas Gent

Hase

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino.We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en  hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.

 

photo_hase-spezialrader-pino-custom_1618

 

Ombouw

Heb je een goede fiets die  je wil laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook. Wij adviseren je over de ingrepen die nodig zijn om van je fiets een nog betere reisgenoot te maken.