LINKS & ACTIES

LINKS & ACTIES

Fietsers onderweg en andere reisinfo:

 

http://bikeandtrek.com/

Mooie site gemaakt door een fervente Santos rijder genaamd Dirk Huyghe met leuke tips, paklijsten en interessante routes.

 

http://blijventrappen.weebly.com/

Eenkoppel dat met 2 VSF Fahrradmanufaktur fietsen 18 maanden door Europa gaan trekken. We zijn benieuwd naar hun verhalen en ervaringen.

 

http://kapoeres.be/index.html

Een trouwe Santos fietser met een mooie filosofie.

 

http://www.bicycle-junkies.com/

Elmar en Ellen hebben al heel wat kilometers in de benen in de mooiste uithoeken van de wereld. Ze laten ons graag mee genieten dankzij hun mooi uitgewerkte website.

 

http://www.hansbeke-vladivostok-hansbeke.com/

Een indrukwekkende fietsreis op een heel originele manier op foto vast gelegd.

 

http://cyclographer.weebly.com/

Fietsreizen en fotografie op een mooie manier samen gebracht in deze blog. Genieten en vooral heel veel zin krijgen om de fiets op te springen.

 

http://bunyanvelo.com/

Alleen de foto’s doen je al wegdromen van een volgende, of misschien wel eerste, fietsvakantie. Onderweg met de fiets op z’n mooist in beeld gebracht.

 

https://www.warmshowers.org/

Ons oorspronkelijk idee om hier een fietsvriendelijk hostel te maken hebben we een beetje laten varen. Toch voor alle warmshowers leden, en alle andere vakantiefietsers, maken we graag een bed, zetel of kampeerplekje vrij.

 

twowheelsandmore.wordpress.com

Na enkele weken richting Alpen vertrekt Heidi binnenkort met haar Travel lite richting Noordkaap.

 

nestafari.wordpress.com

Heidi, Steven en Nesta fietsen na een ‘rondje Marokko’, terug huiswaarts via Spanje en Frankrijk. Volg hun avonturen aan de hand van prachtige foto’s en reisverhalen.

 

splitoyeah.wordpress.com

Erwin fiets van hier tot in Split. Mocht je hem tegenkomen dan herken je hem vast en zeker aan zijn originele Santos fiets…Wit, oranje belettering en oranje Rohloff en Son naven.

 

twowheelsandmore.wordpress.com

Ook Heidi is onlangs vertrokken met haar Santos Travel Lite voor ‘Een retourtje Noordkaap’. We wensen haar heel veel fietsplezier en, genieten mee van de mooie reisverslagen en foto’s.

 

https://trientrapt.com/

Trien trapt ver, heel ver. En je kan haar een duwtje in de rug even en gelijkertijd UNICEF en WWF steunen. Alle info op haar mooie website. De wenskaarten zijn alvast hier te koop.

 

https://mightygoods.com/category/cycling/bike-touring/

Of het nu met de fiets, per auto of gewoon te voet is. Deze site staat vol boeiende reisverhalen van mensen die gewoon, of net iets minder gewoon, onderweg zijn.

 

https://www.instagram.com/ride2nepal/

Jonathan kwam hier last minute nog wat spullen halen. Toen we hem vroegen naar zijn bestemming konden we hem alleen maar heel veel succes wensen. En hopen dat ze de reparatiekits, op weg naar Nepal, niet al te veel nodig hebben.

 

heravanwillick.nl

Hera zet onze klassieker, de Travelmaster 2.6,  heel mooi in de kijker. Neem alvast minstens 8 minuten tijd om mee te genieten van haar leven op de fiets.

 

amerikainkortebroek

Erwin trekt er met zijn Santos TM2.6 alweer op uit. Op zijn typisch luchtige en originele schrijstijl kun je zijn fietsavonturen opnieuw volgen.

 

boonmarc.wixsite.com

Het mooie aan fietsvakantie...iedereen heeft zo zijn eigen redenen om in het zadel te springen. Marc beschrijft de zijne heel mooi.

 

Een journalistieke reis

Tom weet de Franse buitengebieden op een mooie eigen manier te beschrijven aan de hand van boeiende verhalen van inwoners.

 

 

Allerhande info, leuke en interessante sites:

 

http://stichtingart.nl/

Niet zeker of jouw slot ART goedegekeurd is en je fiets dus in aanmerking komt voor een diefstal verzekering. Hier een overzicht van de ART goedgekeurde sloten.

 

http://dokgent.be/event/doktank-wonen-in-de-stad-zonder-een-eigen-wagen/

Een mooi project in wording en veel stof tot nadenken.

 

http://santosbikes.com/santos/typisch-santos/travelrack-xl

Nieuw bij Santos….de Travelrack XL. Nog meer stabiliteit, nog sterker en met een knap doordachte langere drager nog meer plaats voor al je spullen.

 

 http://www.fietsenwandelbeursvlaanderen.be/index.php/nl/

Nog geen plannen dit weekend. Op zoek naar inspiratie voor je volgende fietsvakantie, of gewoon de nieuwe reisfietsen komen bekijken. Breng dan misschien eens een bezoekje aan de jaarlijkse fiets- en wandelbeurs te Antwerpen Expo.

 

http://www.ritzelrechner.de

Heel handige tool om bijvoorbeeld de juiste Rohloff tandwielverhouding te bepalen. We werken er zelf heel graag mee en kunnen zo heel overzichtelijk aan onze klanten zien welke impact een kleiner of groter tandwiel heeft.

 

www.fietswinkel-info.be

Een handig overzicht met alle fietsenwinkels

 

Bivakzone.be

Legaal wild kamperen in België en Nederland? Kan perfect. Ideaal om er dicht bij huis eens volledig uit te zijn.  Wij zij alvast fan.

 

Travellight

Geen zin om jouw fiets volledig te ontmantelen en in de veel te kleine bagageruimte van de TGV te proppen? Of wil je gewoon enkel met handbagage naar jouw favoriete fietsbestemming? Misschien biedt Travel light dan voor jou de oplossing.

 

Bicycle Traveler

Online gratis magazine dat je doet watertanden van de eerste tot de laatste pagina.

 

Welcome to my garden

De rustigste campings van het land. Zelf zijn we lid van de community en zijn al overal hartelijk ontvangen. Een super initiatief waardoor je op heel originele plaatsen mooie mensen leert kennen.

 

Campspace

Hetzelfde idee als Welcome to my garden. De aangeboden kampeer plekken gaan van basic tot plaatsen met alle voorzieningen qua elektriciteit, douche, toilet,... En een vuurschaal voor de koude winteravonden.

 

fiets-mee.nl

Zorgeloos jouw fiets mee op de trein door Europa? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar Jan doet alvast zijn uiterste best om dit waar te maken.

 

 

ACTIES

Van tijd tot tijd kleden we onze showroom aan met nieuwe Santos fietsen. De 'oude' gaan dan voor een mooie korting tot 25% de deur uit.

Nu in aanbieding:

 

ACCESSOIRES

Af en toe worden er enkel zaken uitgeleend om te testen voor tijdschriften. Deze producten vertonen na afloop amper gebruikssporen en verkopen we dan graag aan een mooi korting.

Nu in de aanbieding:

Nieuwe hondenkar Croozer Jokke. Te koop aan 25% korting wegens dubbele order.

620€ in plaats van 820€

Meer info: Croozer.com