De winkel

De beste fietsenwinkel
We zijn een vrij jonge fietswinkel in Gent. Je kan bij ons terecht voor stevige, betrouwbare reisfietsen en solide stadsfietsen voor dagelijks gebruik. Onze huismerken zijn SantosVSF Fahrradmanufaktur en Hase.

Met dit gamma kunnen we alle wensen van de fietsreiziger vervullen.

Je fietsreis begint in Casa de ciclistas.

Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is.
Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. Onze fabriek staat in Nieuw-Vennep, dicht bij huis. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact. Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.

Maar ook wie een betrouwbare fiets zoekt voor dagelijks gebruik kan op ons rekenen. We hebben een selectie no-nonsense fietsen in ons gamma. Fietsen waarop je elke dag kunt rekenen. Met anti-lekbanden, goede led-verlichting en naafdynamo en een solide pakdrager.

Daarnaast hebben we een uitgelezen selectie accessoires en onderdelen in de zaak. Omdat de winkel eerder bescheiden is van omvang is de keuze beperkt, maar uiteraard kunnen heel wat onderdelen en toebehoren snel worden besteld bij ons. Een goede fiets GPS, Ortliebtassen, Brookszadels, B&M verlichting, Lezyne pompen en lichtjes, of Ergon handvaten… je vindt het allemaal in ons gamma.

IMG_1891IMG_1852IMG_1869IMG_1808IMG_1838IMG_1824IMG_1871

Kom dus gerust eens langs en laat je inspireren door onze winkel. Aan leden van de fietsersbond, de vakantiefietser, GMF en Natuurpunt geven we bovendien 5% korting bij de aankoop van onderdelen en accessoires.