OP MAAT

Bij Casa de Ciclistas koop je geen standaard fiets. Elke fiets is op maat van de klant afgesteld en afgemonteerd. We nemen de tijd om je te begeleiden naar een fiets die helemaal afgestemd is op jouw noden. Met onze expertise helpen we je de juiste keuzes te maken op vlak van onderdelen. Ga je met veel bagage op reis, of eerder licht bepakt? Primeert het onderhoudsgemak en slijtvaste onderdelen of eerder minimale weerstand? 

 

Daarnaast moet een fiets gewoonweg goed zitten. Meten is weten, en daarom gebruiken we bikefitting-tools om de optimale positie op je fiets te vinden. We passen het stuur, stuurpen en zadel aan zodat je echt comfortabel op de fiets zit. Maar we vinden het nog belangrijker goed te luisteren we naar jouw wensen en noden. Ben je een sportieve fietser die graag door de wind snijdt of fiets je liever wat meer rechtop en neem je de omgeving graag ten volle in je op? Misschien heb je wel fysieke klachten en kan een kleine aanpassing aan jouw fietspositie veel helpen. 

Smaken verschillen, dus ook daar voorzien we voor ieder wat wils. De fietsen van MTB cycletech en Santos kunnen in verschillende kleuren afgeleverd worden. Zo wordt jouw fiets echt een uniek exemplaar. Kom gerust langs, of maak een afspraak om jouw unieke fiets samen te stellen.