ACCESSOIRES

We hebben in de winkel een uitgelezen selectie accessoires en onderdelen. We kiezen bewust voor enkele trouwe partners die kwaliteit en service na verkoop al jaren bewezen hebben. Twee zaken waar we zelf veel aandacht aan besteden.

Alvast enkele van onze merken op een rijtje:

 

ORTLIEB.

Niet alleen volgen we heel wat tassen en de nieuwste ontwikkelingen. We proberen ook steeds een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad te hebben. Iets toch niet binnen dan levert Ortlieb, indien op stock, binnen de 24h.

 

THULE

Naast stijlvolle en veelzijdige fietstrailers voor 1 of 2 kinderen ook lichte gebruiksvriendelijke kinderzitjes. De bekende Thule dragers en tassen verdelen we niet maar kunnen, indien gewenst, steeds besteld worden.

 

RADICAL DESIGN

Radical Design produceert slijtvaste rugzakken, fietstassen en bagagekarren. Zelf zijn we fan van de Cyclone IV, een handige tweewieler fietskar waar je al jouw bagage of boodschappen in kwijt kan.

 

WEBER

Universele koppelingen die je op slot kan doen voor elke trailer en elk type fiets. Lichte stabiele en wendbare bagagekar voor elk terrein

 

ROLAND ADD+BIKE

Aanhangfietsen heb je ondertussen in alle kleuren, maten en vooral kwaliteiten. De Roland Add+Bike onderscheidt zich door zijn stabiel rijgedrag en gaat, in alle omstandigheden, niet gaan scheef hangen.

 

LEZYNE

De oplaadbare verlichting en pompen in Alu, staal of carbon hebben hun betrouwbaarheid ondertussen bewezen. Mooi meegenomen, alles van Lezyne ziet er nog eens heel stijlvol uit.

 

 

KNOG Pwr

De wereldvan navigatie via smartphone of GPS gaat razendsnel. Handige  apps duiken op en GPS toestellen voorzien als maar meer gedetailleerde info. Deze zaken verbruiken natuurlijk heel wat stroom. Voor diegene die geen naafdynamo op hun fiets hebben is de KNOG PWR erg handig. Werkt niet alleen als high end LED koplamp maar kan in een handomdraai  gebruikt worden als Power bank.

 

QUAD LOCK

Heel minimalistische, maar vooral schok en regenbestendige cases voor jouw smartphone. Met een en dezelfde cover klik je jouw telefoon vast in jouw auto, rond jouw arm en natuurlijk op jouw fiets. De bike kit zorgt voor een uiterst stabiele, maar vooral veilige, montage op de fiets.

 

PITLOCK

We zijn verdeler van Pitliock. Optimale duurzame bescherming van wielset tot koplamp. In hoogwaardig materiaal en met een unieke sleutel.

 

Verder nog heel wat vertrouwde merken zoals:

 

Fietsplezier begint met materiaal waarop je altijd kunt betrouwen. We kiezen daarom voor merken waarmee we zelf goede ervaringen hebben.

Regelmatig komen we natuurlijk nieuwe spullen tegen. Alvorens we deze opnemen in de winkel willen we ze toch graag eerst testen of voldoende feedback gekregen hebben van gebruikers. Jullie mening over nieuwigheden is voor ons dan ook erg belangrijk. Heb je dus iets vernieuwend, misschien zelf revolutionair of gewoon leuk gezien? We horen het graag van jou.