BUILT FOR LIFE

Onderdelen en accessoires die heel lang meegaan, ze bestaan in de alsmaar sneller evoluerende fietsenwereld. Dat deze snelle evoluties veel ten koste gaan van een lange levensduur van het ‘verbeterde’ product is niets nieuws. Gelukkig zijn er wel enkele spelers op de markt die wel de veranderingen in de markt volgen maar steeds met hetzelfde uitgangspunt. Hoe kunnen we ons product zo lang mogelijk laten meegaan, zonder compromis. Net daarom bouwen we onze fietsen graag op met Son naafdynamo’s, Gates CDX onderdelen en Rohloff of Pinion.

Ortlieb is onze trouwe partner in fietstassen. Onze ervaring op de fiets en in de werkplaats leert ons elke dag hoe kwalitatief deze producten gemaakt zijn. Maar nog belangrijker, hoe goed de service na verkoop is. Alle onderdelen kunnen vervangen of hersteld worden. Alleen zo krijg je een product dat Built for Life is.

 

SON-28-new
Pinion-vernsnelling-600x339

 

Built for life is al jaren het het uithangbord van Santos. En dat doen ze niet zomaar.

Binnen hun eigen R&D afdeling worden producten eerst met de 3D printer geprint, dan in de praktijk en het liefst in extreme situaties, onder allerlei weersomstandigheden getest. Zo krijg je een goede fiets; Built for Life.

Door vooral zelf te fietsen en te luisteren naar wat andere fietsers zeggen weten ze bij Santos wat wel en niet werkt en komen ze op nieuwe ideeën.

Op een échte Santos vind je een breed scala aan onderdelen van eigen hand; Santos Only. Denk aan de Santos Alleshouder, het anti-doordraaibalhoofdstel en de slimme riemspanner voor de Pinion versnellingsbak.