WERKPLAATS

Ook in de werkplaats leggen we de nadruk op kwaliteit door gebruik te maken van duurzame slijtvaste onderdelen, regelmatig te investeren in de werkplaats en van tijd tot tijd bijscholingen te volgen.

Afhankelijk van de drukte in het atelier herstellen we ook fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Wat niet betekent dat we elke fiets aan nemen. Supermarkt fietsen of fietsen van gelijkaardige kwaliteit worden niet aangenomen. Verder bekijken we in eerste instantie de algemene staat van de fiets en wordt op basis daarvan beslist of we de fiets verder gaan herstellen. Ben je een nieuwe klant dan kom je dus best eerst eens langs met de fiets.

Er wordt steeds op afspraak gewerkt. Dit betekent dat je de fiets slechts 1 dag moet missen. Kleine herstellingen proberen we, voor de fietsen die bij ons zijn aangekocht, indien gewenst meteen op te lossen.
Wanneer, door onvoorziene omstandigheden, de fiets toch langer hier moet blijven hebben we een vervangfiets ter beschikking.

Doordat we in de winkel de focus leggen op Rohloff – Pinion en Gates en door de vele vakantiefietsen die hier voor onderhoud binnen komen zijn we ondertussen erg goed vertrouwd met de Rohloff en Pinion versnellingssystemen.