DE WERKPLAATS

Ook in de werkplaats leggen we de nadruk op kwaliteit door gebruik te maken van duurzame slijtvaste onderdelen. Afhankelijk van de drukte in het atelier herstellen we ook fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Wat niet betekent dat we elke fiets aan nemen. Supermarkt of supermarktkwaliteit fietsen worden niet aangenomen. Verder bekijken we in eerste instantie de  algemene staat van de fiets en wordt op basis daarvan beslist of we de fiets verder gaan herstellen.

Er wordt steeds op afspraak gewerkt. Dit betekent dat je de fiets slechts 1 dag moet missen. Kleine herstellingen proberen we meteen op te lossen. Indien, door onvoorziene omstandigheden, de fiets toch langer hier moet blijven hebben we meestal een vervang fiets ter beschikking.

Door de vele vakantiefietsen die hier voor onderhoud binnen komen zijn we ondertussen, naast de klassieke derailleurversnelling, erg goed vertrouwd met de Rohloff en Pinion versnellingssystemen.

 

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Maak daarom twee maal per jaar een afspraak voor het onderhoud. Zo moet je je fiets steeds maar één dag missen en blijft deze ook nog in optimale staat!