WERKPLAATS

Gezien onderhoud en herstellingen onze hoofdactiviteiten zijn leggen we in de werkplaats de nadruk op kwaliteit door gebruik te maken van duurzame slijtvaste onderdelen, regelmatig te investeren in de werkplaats en van tijd tot tijd bijscholingen te volgen.

Afhankelijk van de drukte in het atelier herstellen we ook fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Wat niet betekent dat we elke fiets aan nemen. Supermarkt fietsen of fietsen van gelijkaardige kwaliteit worden niet aangenomen. Verder bekijken we in eerste instantie de algemene staat van de fiets en wordt op basis daarvan beslist of we de fiets verder gaan herstellen. Ben je een nieuwe klant dan kom je dus best eerst eens langs met de fiets.

Er wordt steeds op afspraak gewerkt. Dit betekent dat je de fiets slechts 1 dag moet missen. Kleine herstellingen proberen we, voor de fietsen die bij ons zijn aangekocht, indien gewenst meteen op te lossen.
Wanneer, door onvoorziene omstandigheden, de fiets toch langer hier moet blijven hebben we een vervangfiets ter beschikking.

Doordat we in de winkel altijd de focus hebben gelegd op vakantiefietsen uitgevoerd met Rohloff of Pinion en Gates zijn we na vele jaren erg goed vertrouwd met het Rohloff, Pinion en Pendix systeem. Voor Rohloff en Pendix zijn we erkend service- en verdeelpunt. 

Voor de ombouw naar Pendix werken we zowel met Santos samen voor de Pendix by Santos uitvoering of rechtstreeks met Pendix.