FIETSEN

SANTOS

Na bijna 10 jaar verdeler te zijn van Santos willen we ons ten volle toeleggen op onderhoud en service en stoppen we op 18/12/2023 met de verkoop van Santos fietsen. 

Deze beslissing is heel persoonlijk en heeft niets met Santos of met de samenwerking met Santos te maken. Integendeel. Santos is een merk dat zich onderscheidt in kwaliteit, duurzaamheid maar vooral in een heel unieke custombuild ervaring waarbij de fiets volledig naar uw wensen wordt opgebouwd en aangepast. Dit steeds met een assortiment kwaliteitsvolle onderdelen en accessoires. Een merk zoals Santos belooft niet enkel een goede service na verkoop maar maakt deze ook meer dan waar. En hier komen wij nog steeds in beeld. Als Santos service center blijven we natuurlijk onze verkochte Santos fietsen onderhouden maar zijn nieuwe Santos rijders zeker ook welkom. De verkoop wordt overgenomen door Dries van Fietsen TUUB.

WOOM

Op zoek naar een degelijke kinderfiets voor de dagelijkse tochtjes naar school, een lichte kinderfiets om snel en lang mee te fietsen of toch sterke fiets om ook voldoende bagage op fietsvakantie te kunnen meenemen? Dan is een Woom iets voor jou. Het Oostenrijkse merk ontwikkeld kinderfietsen echt op maat van het kind. Aangepaste remgrepen, extra korte cranks, licht lopende wielen en een heel licht frame met een bijzondere ‘knik’ in voor een handige overstap. De mooi opeenvolgende maten zorgen er voor dat jouw kind steeds op de juiste framemaat rond rijdt.

 

HASE

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino. We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.

 

OPBOUW A LA CARTE

Heb je reeds een goede fiets die je wil laten aanpassen? Dat kan. We adviseren je graag over de ingrepen die nodig zijn om van jouw fiets een nog betere reisgenoot te maken

Of misschien heb je een mooi frame op het oog en weet je geen beginnen aan de opbouw dan helpen we jouw daar graag bij.