FIETSEN

Heb je plannen om de wereld rond te fietsen? Ga je eindelijk die tocht naar Santiago de Compostella maken? Of zoek je een betrouwbare fiets voor jouw woon-werk verkeer of robuuste fiets voor al jouw boodschappen? Ongeacht het gebruik, de focus ligt bij ons op duurzaamheid inzake de gebruikte componenten maar ook op de leverbetrouwbaarheid en service na verkoop. Om deze zaken te kunnen garanderen gaan we niet in zee met x-aantal verschillende leveranciers/merken maar werken we liever samen met leveranciers die enige hoog kwalitatieve producten afleveren.

 

SANTOS

Bij Santos hebben ze aandachtig geluisterd naar de jarenlange ervaring van wereldfietsers en doorwinterde commuters. Het resultaat zijn sterke, uitermate stabiele, Alu frames opgebouwd met de componenten die je zelf wil. Naast de onderdelen kan je de kleur van het frame kiezen zodat jou Santos helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan worden opgebouwd. Om de juiste professionele service te kunnen geven beschikken we eveneens over een pasfiets, het volledige Santos kleurenpallet en heel wat testfietsen. Gezien we graag de tijd nemen om je Santos fiets samen te stellen kan het handig zijn om een afspraak  te maken via onderstaande link. Neem ondertussen gerust al een kijkje op de Santos customizer of kom langs in de winkel. 

MTB CYCLETECH 

Dit Zwitserse merk maakt al sinds 1984 duurzame stalen reisfietsen, met levenslange garantie op het frame. Zo kun je met een gerust hart op pad. Ook bij dit merk kun je de fiets naar wens afmonteren. Verschillende keuzes aan versnellingen, een ander zadel, stuur of speciaal kleurtje behoren tot de mogelijkheden. Naast de stalen reisfietsen, bieden ze ook aluminium stadsfietsen aan voor ieders budget.  

MTB Cycletech

WOOM

Op zoek naar een degelijke kinderfiets voor de dagelijkse tochtjes naar school, een lichte kinderfiets om snel en lang mee te fietsen of toch sterke fiets om ook voldoende bagage op fietsvakantie te kunnen meenemen? Dan is een Woom iets voor jou. Het Oostenrijkse merk ontwikkeld kinderfietsen echt op maat van het kind. Aangepaste remgrepen, extra korte cranks, licht lopende wielen en een heel licht frame met een bijzondere ‘knik’ in voor een handige overstap. De mooi opeenvolgende maten zorgen er voor dat jouw kind steeds op de juiste framemaat rond rijdt.

 

HASE

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino. We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.

 

OPBOUW A LA CARTE

Heb je reeds een goede fiets die je wil laten aanpassen? Dat kan. We adviseren je graag over de ingrepen die nodig zijn om van jouw fiets een nog betere reisgenoot te maken

Of misschien heb je een mooi frame op het oog en weet je geen beginnen aan de opbouw dan helpen we jouw daar graag bij.