WIE ZIJN WE

Stefan

Na de eerste veel te zwaar beladen fietsvakantie in Marokko met een omgebouwde mountainbike voelde ik meteen dat vele fietsavonturen zouden volgen.Ik plande mijn leven zodanig dat ik langere fietsvakanties doorheen Europa, Azië, Nieuw-Zeeland en Centraal-Azië kon combineren met mijn activiteiten in de bouw- en renovatiesector. 

Mijn lichaam bleek echter jaar na jaar meer last te ondervinden van de zware fysieke arbeid dus een heroriëntatie diende zich aan.

Een leerrijke fietsherstelcursus en enkele jaren bij Velodroom later rolden de eerste fietsen binnen bij Casa de Ciclistas. De fietsreis microbe werd al snel verspreid binnen het gezin en zodoende ontdekken we elke vakantie Europa’s mooiste fiets- en kampeerplekjes. Ook thuis met 2 kinderen en zonder auto is de fiets niet meer weg te denken in ons dagelijks reilen en zeilen. 

Niels

Als gepassioneerd fietser koos ik er enkele jaren geleden voor om de carrièreswitch naar fietshersteller te maken. Het doelgericht werken aan fietsen en mensen (terug) op weg helpen, leek me enorm voldoening gevend. Tot op vandaag ben ik zeer blij met die keuze. Fietsen is voor mij een manier om me uit te leven én uit te dagen, nieuwe plaatsen te ontdekken maar ook gewoon om naar de bakker of het werk te gaan. Ik hou ervan om de Ronde van Vlaanderen te bekijken en nog meer om zelf de Paterberg of de Muur van Geraardsbergen te beklimmen. Kortom, de fiets staat centraal in mijn leven. Daarnaast is natuur een gezonde passie van me. Van kinds af aan ben ik een buitenmens en een hobbyist vogelspotter die graag kampeert en onderweg is. Ik geniet van een kop koffie en van gezellige babbels in een bruin café. Verder ben ik een gedreven loper en ga ik ’s winters vaak zwemmen. En als het weer buiten te slecht is, geniet ik binnen van een streepje muziek of wat gitaargetokkel.