Heb je plannen om de wereld rond te fietsen? Ga je eindelijk die tocht naar Santiago de Compostella maken? Of zoek je een betrouwbare fiets voor jouw woon-werk verkeer of boodschappen en tochtjes dicht bij huis? Bij ons vind je zeker en vast de fiets die bij jou past. Ontdek ons gamma:

 

SANTOS

Bij Santos hebben ze aandachtig geluisterd naar de jarenlange ervaring van wereldfietsers en doorwinterde commuters. Het resultaat zijn sterke, uitermate stabiele, Alu frames opgebouwd met de componenten die je zelf wil. Naast de onderdelen kan je het kleur van het frame en belettering kiezen zodat jou Santos helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan worden opgebouwd. Om de juiste professionele service te kunnen geven beschikken we eveneens over een pasfiets, het volledige Santos kleurenpallet en heel wat testfietsen. Gezien we graag met u de tijd nemen om je Santos fiets samen te stellen kan het handig zijn om een afspraak buiten de openingsuren te maken. Neem ondertussen gerust al een kijkje op de Santos customizer of kom langs in de winkel. Zelf kunnen we, samen met de mensen van Santos, nog meer aanpassen dan in de customizer staat. Zo kunnen we de fiets echt tot in de detail op jouw wensen afstemmen.

 

 

VSF FAHRRADMANUFAKTUR

Bij VSF Fahrradmanufaktur besteden ze jaar na jaar veel aandacht aan een degelijke afmontage. Het hart van de fiets, het frame, verandert echter nauwelijks waardoor je voor een mooi budget een prima afgemonteerde fiets krijgt. Zelf volgen we de trekking reeks vanaf de T300 tot en met de expedition serie. Zo kunnen we een betrouwbare stadsfiets met Gates riem en een reeks degelijke tourfietsen voor veel fietsplezier ver weg of dichtbij aanbieden.

 

WOOM

We waren al enige tijd op zoek naar een degelijke kinderfiets voor de dagelijkse tochtjes naar school, een lichte kinderfiets om snel en lang mee te fietsen en een toch sterke fiets om ook voldoende bagage op fietsvakantie te kunnen meenemen. Al deze aspecten hebben we nu gevonden in een fiets, genaamd Woom bike. Het Oostenrijkse merk ontwikkeld kinderfietsen echt op maat van het kind. Aangepaste remgrepen, extra korte cranks, licht lopende wielen en een heel licht frame met een bijzondere 'knik' in voor een handige overstap. De mooi opeenvolgende maten zorgen er voor dat jouw kind steeds op de juiste framemaat rond rijdt.

 

HASE

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino. We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en  hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.

 

OMBOUW

Heb je een goede fiets die  je wil laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook. Wij adviseren je over de ingrepen die nodig zijn om van je fiets een nog betere reisgenoot te maken.