Heb je plannen om de wereld rond te fietsen? Ga je eindelijk die tocht naar Santiago de Compostella maken? Of zoek je een betrouwbare fiets voor jouw woon-werk verkeer of boodschappen en tochtjes dicht bij huis? Bij ons vind je vast de fiets die bij jou past. Ontdek ons gamma:

 

SANTOS

Bij Santos hebben ze aandachtig geluisterd naar de jarenlange ervaring van wereldfietsers en doorwinterde commuters. Het resultaat zijn sterke, uitermate stabiele, Alu frames opgebouwd met de componenten die je zelf wil. Naast de onderdelen kan je het kleur van het frame en belettering kiezen zodat jou Santos helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan worden opgebouwd. Om de juiste professionele service te kunnen geven beschikken we eveneens over een pasfiets, het volledige Santos kleurenpallet en heel wat testfietsen. Gezien we graag met u de tijd nemen om je Santos fiets samen te stellen kan het handig zijn om een afspraak buiten de openingsuren te maken. Neem ondertussen gerust al een kijkje op de Santos customizer of kom langs in de winkel. Zelf kunnen we, samen met de mensen van Santos, nog meer aanpassen dan in de customizer staat. Zo kunnen we de fiets echt tot in de detail op jouw wensen afstemmen. We zijn tevens trotse Santos World Store. We hebben dus niet alleen heel wat modellen in de showroom maar, doordat we de focus op één merk houden, ook heel wat kennis over de verschillende modellen en mogelijkheden.

Af en toe richten we onze showroom opnieuw in en komen er enkele fietsen in promotie. Ontdek hier onze akties.

 

 

BROMPTON

De iconische Brompton vouwfiets is in Londen met de hand gemaakt en bevat veel onderdelen die u zelf kunt kiezen. Hij kan tot een klein pakketje worden opgevouwen dat eenvoudig kan worden meegenomen of opgeborgen en is daarmee ideaal voor gebruik in de stad, woon-werkverkeer of gewoon wanneer je woning niet beschikt over een veilige overdekte fietsenstalling. 

Elke Brompton wordt precies naar uw wensen gemaakt. Kies zelf uw kleur, versnellingen, banden, tassen, enz..

Het stalen frame, de kleine wielen en de rijpositie zorgen voor een snelle acceleratie en een hoge wendbaarheid. Dankzij het slimme ontwerp, dat al meer dan 25 jaar verfijnd wordt, kan je de fiets in minder dan 20 seconden op- en uitvouwen.

Een breed gamma accessoires en fietstassen maken het geheel compleet en maken van jouw Brompton een handige mobiliteitsoplossing.

Benieuwd? We hebben steeds enkele testfietsen beschikbaar dus bel of mail gerust voor een testrit.

WOOM

We waren al enige tijd op zoek naar een degelijke kinderfiets voor de dagelijkse tochtjes naar school, een lichte kinderfiets om snel en lang mee te fietsen en een toch sterke fiets om ook voldoende bagage op fietsvakantie te kunnen meenemen. Al deze aspecten hebben we nu gevonden in een fiets, genaamd Woom bike. Het Oostenrijkse merk ontwikkeld kinderfietsen echt op maat van het kind. Aangepaste remgrepen, extra korte cranks, licht lopende wielen en een heel licht frame met een bijzondere 'knik' in voor een handige overstap. De mooi opeenvolgende maten zorgen er voor dat jouw kind steeds op de juiste framemaat rond rijdt.

 

HASE

Een verre fietsreis in gedachte, een weekend richting Hoge Venen of een daguitstap met het ganse gezin. Leuk, maar wat met de kinderen die wel al een stukje kunnen meetrappen doch niet genoeg ‘force’ in de benen hebben voor langere afstanden? Hase biedt de perfecte oplossing voor jong en oud…de Pino. We zijn ook officieel Hase verdeler dus voor al je vragen of de aankopen kun je nu ook bij ons terecht. We verdelen enkel de Hase pino en  hebben hem alvast grondig voor jullie uitgetest en goed bevonden.

 

 

OPBOUW A LA CARTE

Heb je reeds een goede fiets die je wil laten aanpassen? Dat kan. We adviseren je graag over de ingrepen die nodig zijn om van jouw fiets een nog betere reisgenoot te maken

Of misschien heb je een mooi frame op het oog en weet je geen beginnen aan de opbouw dan helpen we jouw daar graag bij.